НОЖЕВИ ОД ЧИПЕРА

  • CHIPPER KNIVES

    НОЖЕВИ ОД ЧИПЕРА

    Материјал: специјални челик за сецкање развијен за производњу ножева за сецкање и пахуљице примена: Ножеви за сецкање дробљење отпадног дрвета, резање дрвета на ивер намењен за љуштење